The strangest of friends

Spillesesjon 16 februar

Onde damer

8 Sigmarzeit;
Vi ankommer observatoriet hvor vi ser et seksspann, 4 vakter, Ernst Heidelmann, Ethelka Hertzen og Shadow, the black cat (hvor blei det av katta forressten? Tok vi den med?)
Vi er skikkelig sneaky og legger til båten lengre oppe i elva for så å snike oss opp, for så å drite oss ut mens vi diskuterer dyrevelferd. Rose daua nesten, for Ethelka viste seg å være en kjip faen.
Ethelka dauer, Ernst gjør det ikke. Han leser magisk tekst for oss mot at han får dra sin vei.

Finner ingen warpstone.

Videre til Castle Wittgenstein.

14 sigmarseit:
Kommer oss til Wittgendorff. Shady sted med masse skummelt sultne mennesker. Møter også en oppegående bartender, Herbert Marchus, som forteller oss at alt sluttet å vokse etter en storm for 4-5 år siden.

Vi gjør oss til venn med de sultne menneskene ved å sparke vekk en hund (etter nok en diskusjon om dyrevelferd) og dele ut no rotter som de kunne spise.

Roses fantastiske intellekt og sjarme får masse informasjon ut av stedets lege, Jean Rousseaux, og ordner med en invitasjon til lunsj med ham og Lady Margritte neste dag.

Landsbyen ligger ved Castle Wittgenstein hvor Lady Margritte bor med familien, bortsett far at ingen har sett stort til familien i det siste. Folk fra landsbyen blir også borte hele tiden, de blir tatt med til slottet for å få medisin og kommer aldri tilbake.

Comments

Veldig bra sammendrag

Spillesesjon 16 februar
thezeroplex

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.